Peugeot Partner

1.5 BlueHDI 130Pk Premium
  • Bedrijfswagen
  • Achteruitrijcamera
  • Airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Cruise control
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer (ZV77)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 80.640 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VBJ-40-R
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)440 X 185 X 188
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Complete Peugeot Partner met hoog laadvermogen (1000kg) origineel Nederlands geleverd en volledig dealer onderhouden. Tevens voorzien van LED flitsbalk en geheel gebruiksklaar, trekhaak, betimmering, alles is al aanwezig. Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, minimaal 11 maanden APK, 6 maanden BOVAG garantie en minimaal 1/2 tank brandstof.

Het is een nette en comfortabele auto, deze Peugeot Partner. Hij heeft 80640  kilometer gelopen, de onderhoudsgeschiedenis is bekend. De krachtige dieselmotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De schuifdeur achter is fijn voor in- en uitstappen en de grotere ramen bieden veel meer uitzicht. Verder is de Peugeot uitgerust met: adaptieve mistlampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. U vindt in deze auto ook airconditioning.

In de Peugeot Partner heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Peugeot Partner Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control
Cruise Control met snelheidsbegrenzer (ZV77)
Dodehoek detector
Handmatige airconditioning (RE01)
Houten vloer in laadruimte
Pack parking
Trekhaak
Zijruit rechts in laadruimte
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren