Over ons

U bent welkom

Bij ons bent u met élke auto en met élke vraag van harte welkom. Wij helpen u graag!

Door de klantvriendelijke en professionele benadering van ons team van 20 medewerkers streven wij ernaar om langdurige klantrelaties op te bouwen. Het vertrouwen van de klant is het fundament voor ons familiebedrijf.

Als merkdealer van Mitsubishi, Suzuki en als specialist in het merk Hyundai kunt u bij ons onder andere terecht voor:

• Aankoop van nieuwe auto’s
• Aankoop van ruim 100 (jonge) occasions
• Onderhoud, reparaties, banden en accessoires voor ALLE merken
• Volledige schadeafwikkeling inclusief vervangend vervoer
• Financiering, Private leasing en verzekering van uw auto
• Deinum Auto Onderhoud Plan

Door te blijven innoveren en vernieuwen zijn we in staat om alle uitdagingen in de techniek en de huidige markt te omarmen. Zo zijn al onze monteurs opgeleid om aan elektrische auto’s te werken en kunnen onze vertegenwoordigers u goed adviseren over de voordelen van bijvoorbeeld private lease of elektrisch rijden.

 

Daarom Deinum

Ons familiebedrijf heeft met 60 jaar ervaring een rijke geschiedenis en bijzonder veel kennis van het autovak opgebouwd. Wij zijn de officiële merkdealer van Mitsubishi en Suzuki van Noord Limburg. Daarnaast zijn wij dé specialist van het merk Hyundai. Met ruim 40 jaar ervaring met dit mooie merk hebben we veel expertise opgebouwd.

Hierdoor is ons hechte team van 20 medewerkers in staat om met grote passie voor het vak en veel waardering voor onze klanten, dagelijks klaar te staan voor advies en service op het gebied van verkoop van nieuwe én gebruikte auto’s evenals op technisch gebied.

Bij Autobedrijf Deinum bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare partner voor al uw veilige kilometers.